Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-بر اساس آخرین آمار رسمی جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" ،تا کنون 6 میلیون و 330 هزار و 954 نفر جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش خبرگزاری آریا،بر اساس آخرین آمار رسمی جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 540 میلیون و 241 هزار و 521 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شدهاند که از این تعداد، 6 میلیون و 330 هزار و 954 نفر جان خود را از دست دادهاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 515 میلیون و 394 هزار و 417 نفر بهبود یافته و توانسته اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 39 هزار و 743 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 87 میلیون و 305 هزار و 419 مبتلا رسیده است؛ تاکنون یک میلیون و 35 هزار و 828 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 8 هزار و 582 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 43 میلیون و 222 هزار و 17 مبتلا رسیده است، در این کشور تاکنون 524 هزار و 761 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشور برزیل بهعنوان سومین کشور جهان با افزایش 45 هزار و 73 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 31 میلیون و 449 هزار و 673 مبتلا رسیده است، در این کشور تاکنون 668 هزار و 134 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشورهای فرانسه، آلمان, انگلیس، روسیه و کره جنوبی نیز بهترتیب با 29 میلیون و 770 هزارو 522, 26 میلیون و 847 هزار و 424, 22 میلیون و 382 هزار و 352, 18 میلیون و 373 هزار و 184 و 18 میلیون و 225 هزار و 460 نفر مبتلا در ردههای چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته اند.
همچنین کشورهای ایتالیا با 17 میلیون و 634 هزار و 65 مبتلا و ترکیه نیز با 15 میلیون و 72 هزارو 747 نفر مبتلا در ردههای نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل بهترتیب با 83 میلیون و 80 هزار و 227, 42 میلیون و 652 هزار و 743 و 30 میلیون و 182 هزار و 173 نفر بهبودیافته در ردههای اول تا سوم قرار دارند.

سازمان جهانی بهداشت: آمار واقعی مرگ ناشی از کرونا در جهان 15 میلیون نفر است
به گزارش بی بی سی ،در حالی که آمار رسمی از مرگ 6 میلیون مبتلا به کوید خبر می دهد ام اسازمان بهداشت جهانی برآورد کرده همه گیری کووید باعث مرگ نزدیک به 15 میلیون نفر در سراسر جهان شده است.
این میزان مرگ و میر 13 درصد بیشتر از حد انتظار طی دو سال است.
این سازمان معتقد است که بسیاری از کشورها شمار مرگ و میر ناشی از کووید را کمتر از میزان واقعی برآورد کردهاند. تاکنون تنها تعداد 5 میلیون و 400 هزار مورد مرگ به دلیل ابتلا به کرونا در جهان گزارش شده است.
بنابر گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت تنها در هند 4 میلیون و 700 هزار مرگ ناشی از کووید روی داده است؛ یعنی 10 برابر ارقام رسمی اعلام شده. این رقم تقریبا یک سوم مرگ و میر ناشی از کووید در جهان است.
دولت هند این برآورد را زیر سوال برده و در مورد شیوه ارزیابی ابراز نگرانی کرده است. این در حالی است که مطالعات دیگر به نتایج مشابهی در مورد مقیاس مرگ و میر در این کشور رسیدهاند.
معیاری که توسط سازمان جهانی بهداشت مورد استفاده قرار میگیرد، مرگ و میر "اضافی" نامیده میشود. یعنی چند نفر بیشتر از آن چه که به طور معمول و براساس نرخ مرگ و میر در همان منطقه قبل از شیوع همه گیری کووید جان خود را از دست دادهاند.
این محاسبات همچنین مرگ و میرهایی را در نظر میگیرد که مستقیما به کووید مربوط نیست، بلکه در عوض به خاطر عوامل دیگری مانند عدم دسترسی افراد به بیمارستان برای مراقبت اتفاق افتاده است.
اما سازمان بهداشت جهانی گفته تصور میشود که اکثر این 9 میلیون و 500 هزار مرگ اضافی که بیشتر از 5 میلیون و 400 هزار مرگ گزارش شده، است مستقیما به ویروس کووید مرتبط بوده نه ناشی از سایر عوامل.
دکتر سمیرا اسما، از بخش دادههای سازمان جهانی بهداشت، در مورد مقیاس این ارقام گفت: "این یک تراژدی است."
او گفت: "این رقمی بسیار شوکآور است. برای ما مهم است به زندگیهایی که از دست رفته، احترام بگذاریم و باید سیاستگذاران را پاسخگو کنیم."
به گفته دکتر اسما "اگر مردگان را نشماریم، فرصت را برای این که دفعه بعد بهتر آماده شویم، از دست خواهیم داد."
براساس ارقام سازمان جهانی بهداشت، علاوه بر هند کشورهای روسیه، اندونزی، آمریکا، برزیل، مکزیک و پرو دارای بالاترین ارقام مرگ و میر "اضافی" هستند.
این آمار در روسیه سه برابر و نیم مرگ و میر ثبت شده در این کشور است.
این گزارش همچنین به نرخ مرگ و میر "اضافی" نسبت به جمعیت هر کشور هم پرداخته است.
نرخ مرگ و میر "اضافی" در بریتانیا مانند آمریکا، اسپانیا و آلمان در سال های 2020 و 2021، بالاتراز میانگین جهانی بوده است.
چین از جمله کشورهایی است که میزان مرگ و میر بیش از حد پایینی دارد. این کشور سیاست "کووید صفر" را دنبال میکند و برای نیل به این هدف به انجام تستهای انبوه و قرنطینه رو آورده است.
استرالیا هم محدودیتهای شدید در زمینه مسافرت اعمال کرد تا ویروس را از کشورش دور نگه دارد. دو کشور ژاپن و نروژ هم سیاستی مشابه اعمال کردند.
پژوهشگرانی که در تهیه این گزارش همکاری داشتند، اذعان کردهاند که برآوردهای آنها بیشتر برای کشورهای جنوبی صحرای آفریقا بر پایه حدس و گمان است، چرا که اطلاعات کمی در مورد مرگ و میر در این منطقه وجود دارد. آمار قابل اعتمادی در مورد 41 کشور از 54 کشور آفربقا وجود نداشت.
پروفسور جان ویکفیلد، آمارشناس از دانشگاه واشنگتن در شهر سیاتل آمریکا که به سازمان بهداشت جهانی در این مورد کمک کرده به بیبیسی گفت: "این مایه شرمساری است که مردم بدنیا میآیند و میمیرند، اما ما هیچ سابقهای از مرگ آنها نداریم."
به گفته پروفسور ویکفیلد " بنابراین ما واقعا باید در سیستم های ثبت کشورها سرمایهگذاری کنیم تا بتوانیم دادههای دقیق و به موقع به دست آوریم.

بازگشت دوباره کرونا به چین
 سخنگوی دولت چین اعلام کرد پایتخت این کشور بار دیگر در حال تجربه کردن شیوع پرسرعت ویروس کروناست.
به گزارش خبرگزاری «رویترز» از روز پنجشنبه و به دنبال هشداری درباره گسترش دوباره ویروس کرونا در پایتخت چین، افزایش محدودیت های کرونایی منجر به تعطیلی مکان های تفریحی، فروشگاه ها و سفارت ها در دو منطقه این شهر شد.
این در حالی است که چین همچنان با نرخ ابتلای پایینی در مقایسه با استانداردهای جهانی در این همه گیری رو به رو است. مقام های این کشور که از ابتدا سیاست کووید-صفر را اتخاذ کرد، تاکید کرده اند که با حمایت از افراد سالمند و کادر درمان همچون همیشه به کار خود ادامه می دهند. گفتنی است بسیاری از کشورهای دیگر سیاست زندگی با ویروس را دنبال می کنند.
چین به رغم جمعیت یک میلیارد و 400 میلیون نفری خود، تاکنون در کنترل و مهار این بیماری بسیار موفق عمل کرده است و تنها 5 هزار و 226 مورد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا از ابتدای همه گیری در این کشور گزارش شده است. 
مقام های پکن اعلام کردند روز گذشته 61 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این شهر ثبت شده است که منشا آن از کافه ای در این شهر بوده است. بدین ترتیب تا امروز 115 مورد ابتلا و 6 هزار و 158 نفر که در ارتباط نزدیک با این افراد بودند شناسایی شده اند و این شهر با جمعیت 22 میلیون نفری در وضعیت اضطراب فرو رفته است. 
نگرانی از شیوع دوباره و پرسرعت کرونا در پکن در حالی است که پایتخت چین تنها دو هفته پیش محدودیت های کرونایی را لغو کرده بود. این شهر در ماه آوریل در معرض بزرگترین گسترش ویروس کرونا قرار گرفته بود.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا چین سازمان بهداشت جهانی سازمان جهانی بهداشت نفر جان خود ویروس کرونا میلیون نفر مرگ و میر همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/

به گزارش «تابناک»، دکتر حسام‌الدین علامه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآوردها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور  زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آشکار شدن ماهیت واقعی دولتمردان آمریکا در برخورد خشن با جنبش اعتراضی دانشجویان
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است